Qui sóc?

Sóc la Maria, graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, col·legiada nº 23747 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, especialitzada en Psicoteràpia Sistèmica i Psicoteràpia Integral.

La meva formació acadèmica és també un recorregut personal i emocional. Sempre m’ha agradat la psicologia i he buscat respostes al per què dels sentiments i emocions que experimentem en cada moment.

A vegades hi ha situacions que ens paralitzen, relacions que ens fan mal, conductes que no entenem. Davant això, tinc una incessant curiositat per saber quina és la funció i el per a què de les respostes que tenim les persones. És precisament aquesta curiositat la que em permet viure amb entusiasme aquesta feina.

M’he especialitzat en teràpia familiar perquè crec fermament que és necessari una formació amb mirada sistèmica que posi l’accent a les relacions humanes i a les diferents maneres de relacionar-nos. És per això que he trobat amb la sistèmica, la clau per a millorar les relacions humanes i el benestar personal.

 

Formació

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb menció Clínica i de la Salut

Postgrau en Teràpia Integral Dendros

Postgrau en Teràpia Familiar Sistèmica

Intervenció terapèutica en dol i pèrdues pel Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Màster Universitari en Mediació de Conflictes